Актрисата Диана Димитрова е била жертва на насилие. Това разказа самата

...
Актрисата Диана Димитрова е била жертва на насилие. Това разказа самата
Коментари Харесай

Актрисата от Откраднат живот Диана Димитрова е била жертва на насилие

Актрисата Диана Димитрова е била жертва на принуждение. Това описа самата тя в своя фейсбук профил и разгласява фотоси с нанесените й контузии.

" 5 години си задавам въпроса, за какво в оня миг не открих сили да си извадя здравно и да подам тъжба. Защо избрах кариерата си в зародиш, пред достолепието си. Защо разреших на този... човек да ме ''докосне'' по време на фотоси и да се измъкне безнаказано. Защо този човек, в никакъв случай не осъзна действието си и в никакъв случай не се извини, а в противен случай, даже ме заплаши, пред 30 души екип, че ще го направи отново. И се наложи да работим отново и отново, а аз единствено стисках зъби. Толкова мощно, че започнаха да се чупят в устата ми. "

" Знаете ли, кое е най-страшното? Най-страшното е, че многото хора с които работих тогава и станаха очевидци, избраха да си затворят очите за случилото се, все едно е нещо обикновено. И аз ги затворих. И всичко продължи, както преди.
Защо избрах това? Защото живеем в България. Бях господин Никой, а медиите господин Никой, щяха да го смачкат, в случай че подаде тъжба против толкоз мощен престиж. Това означаваше да си подпиша присъдата авансово ", признава актрисата.

" За мен, през днешния ден беше извънредно мъчно да напиша тази обява. Но знам, че колелото се върти и за всичко и за всеки си идва времето и равносметката.
Не диря внимание, няма да назова име, не желая да разривам и трупове. Искам единствено да ви кажа, да не допускате моята неточност. Мълчанието не е решение. "

Тя прикани своите почитатели да не вършат нейната неточност, защото насилието е неприемливо под никаква форма. 

" Искам да ви кажа, че съвсем никой не е подобен, какъвто прави да наподобява общественият му облик. Малцина са същинските хора от актьорската колегия.
Този човек има шанс, че преди 5 години се срещна с другата Диана, тъй като в случай че се беше случило през днешния ден, заклевам се в баба си, светла й памет, щях да го натикам в пандиза, където му е мястото. "

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР